Teamleider strategie en organisatie

Wil jij een bijdrage leveren aan de strategische koers en verdere ontwikkeling van Mozaïek Wonen?

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. We verhuren bijna 10.000, voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht. Wij bieden een thuis aan onze huurders, van jong tot oud, met een smalle beurs en aan mensen die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben.

Bij ons werken 96 enthousiaste, gedreven en betrokken medewerkers. We stimuleren medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te nemen en creatief oplossend te werken. Mozaïek Wonen biedt als werkgever de mogelijkheden om jezelf continu te verbeteren en uit te dagen, persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Kijk voor meer informatie over Mozaïek Wonen op www.mozaiekwonen.nl

Wat ga je doen?

Samen met je team ga je aan de slag om de strategie en ambities voor de organisatie te realiseren en waar nodig aan te scherpen. Je bent dan ook strategisch en beleidsmatig ijzersterk. Uiteraard heb je affiniteit met de andere vakgebieden in jouw team: communicatie, juridische zaken en personeel en organisatie. Je neemt deel aan het strategisch overleg met de directie; je rapporteert aan de directeur-bestuurder. Je bent vernieuwend en je pakt de opgaven die er zijn met enthousiasme, in samenwerking met partners en stakeholders én natuurlijk je team. De ontwikkelingen in de markt volg je op de voet en je onderhoudt contacten in een breed extern netwerk.

Voorts staat ons ondernemingsbeleid, huurbeleid, de prestatieafspraken met de gemeenten in ons werkgebied én het portefeuillebeleid hoog op jouw prioriteitenlijst.

Het team

Je geeft leiding aan een team van 6 enthousiaste en betrokken specialisten in hun vakgebied. Als leidinggevende haal je het beste van je mensen naar boven door ze o.a. te coachen en hen in hun kracht te zetten.

Wat verwacht Mozaïek Wonen van jou?

Om deze functie tot een succes te maken, beschik je over een HBO+ / academisch werk- en denkniveau. Je bent een kei op strategisch gebied en begrijpt wat de vakgebieden communicatie, juridische zaken en P&O voor onze organisatie betekenen.
Verder beschik je over:

 • Specifieke kennis op het gebied van volkshuisvesting;
 • Ruime ervaring met beleidsontwikkeling, portefeuillebeleid, huurbeleid en projectmatig werken;
 • Ruime ervaring met het aansturen van een team; het coachen van professionals gaat je van nature goed af; je hebt hiermee ook ruime ervaring.

Wat biedt Mozaïek Wonen jou als nieuwe, ambitieuze collega?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie in een informele en collegiale werksfeer.
 • Een jaarcontract voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed salaris, de functie is volgens de CAO-Woondiensten gewaardeerd in schaal L.
 • Schaal L begint bij € 4.368,- en eindigt bij € 6.068,- bruto per maand op basis van een 36urige werkweek.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.
 • Een persoonsgebonden opleidingsbudget met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  Een goede pensioenregeling.

Meer weten?

 

Lijkt deze uitdagende vacature je leuk? Stuur dan je motivatie naar floris@career-select.nl of neem telefonisch contact op via 06 - 55 18 46 26.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.