Werving- en selectie voor de corporatiebranche

Career Select is bekend met de verschillende werkprocessen binnen woningcorporaties. Wij weten als geen ander dat de corporatiebranche nooit stil staat. Daarom houden wij bij het werving- en selectieproces rekening met actuele ontwikkelingen zoals RGS, verduurzaming en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Door onze innovatieve werkwijze en onze jarenlange ervaring in de corporatiebranche kunnen wij succesvolle matches vinden voor vacatures die moeilijk in te vullen zijn. 

Bereiken van je organisatiedoelen

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over de organisatiedoelen die je samen met je medewerkers wilt bereiken. Hoe draagt deze functie daaraan bij? Welke persoonskenmerken en vaardigheden zijn daarvoor nodig? Door onze ervaring in de corporatiebranche kunnen wij hierover meedenken. We stellen gezamenlijk een passend dataprofiel op, waarbij we nadrukkelijk de informatie benutten die al in de eigen organisatie aanwezig is. Met name voor moeilijk in te vullen vacatures, ligt daar vaak de oplossing!

Online pre-assessment

Selecteren op basis van alleen een cv doen wij niet. Wij kijken verder. Want iemand die op basis van zijn cv misschien niet helemaal aansluit bij de functie, kan op basis van persoonlijkheid en cognitie toch een juiste match opleveren. Daarom gebruiken wij het systeem van online pre-assessment bij onze werving en selectie. Geen ingewikkelde psychologische testen, maar leuke online games die de primaire reactie van een kandidaat objectief meten. Wij zijn ervan overtuigd dat online pre-assessment op (neuro) wetenschappelijke basis echt meerwaarde biedt.

Sneller succes

Juist deze combinatie zorgt ervoor dat deze manier van werving en selectie zo succesvol is. En door sollicitanten al aan het begin van het proces te testen, besparen we tijd aan de kant van de opdrachtgever. Want van de sollicitanten die op gesprek komen, is al duidelijk dat zij op basis van cognitie en persoonlijkheid matchen met de functie.

Benieuwd wat Career Select voor jouw corporatie kan betekenen?

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.