Pre-assessments

Effectief werven en selecteren door een compleet en efficiënt proces.

Met ons moderne pre-assessment systeem kunnen wij binnen 30 minuten een dataprofiel genereren gebaseerd op de vaardigheden waarover een goede sollicitant dient te beschikken.

Hoe doen we dit?

Wij selecteren een aantal games die specifiek op de functie zijn gericht op basis het het opgestelde dataprofiel. Deze games kunnen bijvoorbeeld gaan over werkgeheugen, anticipatie, controle, aandacht of persoonskenmerken. De sollicitant doorloopt de online games in ongeveer 30 minuten. Door het online spelen van deze games, matchen de sollicitanten hun eigen vaardigheden met het dataprofiel. Na afloop hiervan krijgt de sollicitant een uitgebreid en waardevol rapport. 

Levert de uitslag van het online pre-assessment in combinatie met het persoonlijk gesprek en het cv een match op? Dan stellen wij de kandidaat voor aan de opdrachtgever. Door de uitkomsten van de pre-assessments te behandelen in een interview maken wij de gesprekken bij de opdrachtgever effectiever, besparen wij tijd en bieden wij een match met optimale zekerheid.

Door gebruik te maken van online pre-assessment wordt snel duidelijk of een kandidaat echt bij het bedrijf en de functie past!

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.