Jouw carrière

Ben je concreet op zoek naar een andere baan? 
Twijfel je of je nog wel op de juiste plek zit?
Of ben je benieuwd naar jouw verborgen talenten?

Om welke reden je ook om tafelt wilt: we vinden het leuk om samen met jou te kijken naar een mogelijke volgende stap in je carrière. Omdat wij uit de corporatiebranche komen, kennen wij de markt als geen ander. We weten wat er speelt en kennen de werkprocessen. Dat praat een stuk makkelijker. Natuurlijk zijn deze gesprekken altijd vertrouwelijk.

Hoe werkt het?

Zie je een vacature waar je interesse naar uit gaat? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Naast een persoonlijk gesprek over de functie, bieden we je kosteloos de mogelijkheid aan om een online pre-assessment te doorlopen. Deze test is specifiek op de functie gericht en neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Het online pre-assessment levert je een uitgebreid en waardevol rapport op dat helder inzicht geeft in jouw (verborgen) talenten en vaardigheden. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om te doen! 

De juiste match

Op basis van het persoonlijk gesprek en de uitslag van de online-test kijken we of je een goede match bent voor de functie. Zo ja, dan stemmen we met je af of we je mogen voorstellen bij het bedrijf dat de vacature heeft geplaatst. Blijkt uit de online test dat je niet helemaal bij de functie past, dan zet het rapport je in ieder geval aan het denken. Je bent niet de eerste kandidaat die door deze test een leuke baan vindt op een net iets ander vlak dan waar je zelf aan dacht! Wij geven je daarbij graag advies. En we houden je in gedachten bij nieuwe vacatures die voor jou geschikt kunnen zijn.

Ben jij je bewust van jouw verborgen talenten?

Heb je nog geen concrete vacature op het oog, maar wil je graag meer weten over jouw verborgen talenten? Dan helpen wij je om deze in kaart te brengen. We zijn vaak geneigd om in gewoontes te denken. Gewoontes zijn vertrouwd, geven een gevoel van veiligheid. Maar krijg je daar echt energie van? Soms is het goed om net even verder te kijken. Welke vaardigheden heb je ook maar zet je nu misschien nog niet in? Waar word je echt blij van? De corporatiewereld is breed en biedt veel mogelijkheden. Wij brengen je graag op nieuwe ideeën voor een volgende stap in jouw carrière.  

Koffie?

Met welke reden je ook om tafel wilt: wij geven je graag advies. De koffie of thee staat voor je klaar! Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.