Floris en Herman

Ruim 20 jaar ervaring in recruitment | Gespecialiseerd in de corporatiebranche

Floris Kösters

Bemiddeling en detachering van kandidaten bij woningcorporaties doe ik al ruim 20 jaar. Hierbij gebruikmaken van online pre-assessment, doe ik pas sinds 2018. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat online pre-assessment echt toegevoegde waarde biedt.

We praten altijd met alle kandidaten persoonlijk over hun ambities en drijfveren. Maar het online pre-assessment zetten we in om daarnaast relatief snel een objectief beeld van iemands persoonlijkheid, vaardigheid en (verborgen) talenten te krijgen. Ik heb hierdoor regelmatig succesvolle matches gevonden voor vacatures die moeilijk in te vullen waren.

Woningcorporaties hebben allerlei interessante thema’s op de agenda staan zoals verduurzaming, RGS en Design & Build. Hier past een innovatieve manier van werven en teambuilding bij.

 

Herman van Hoeven

Werkprocessen in de volkshuisvesting wijzigen regelmatig. Functies en rollen ook. Soms vraagt dat om een ander type medewerker. In de 35 jaar dat ik in verschillende management- en adviesfuncties bij woningcorporaties heb gewerkt, is dat wel een rode draad.

Het maatschappelijk speelveld waar corporaties zich in bewegen, vraagt om specifieke competenties en persoonskenmerken. Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring in te zetten om corporaties te helpen om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Want daar ligt uiteindelijk ook de essentie van tevreden klanten. Die krijg je alleen als medewerkers met plezier en passie hun werk doen.

 

Koffie?

Wil je meer weten?

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze. Bel ons gerust om een afspraak te maken. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.