Contactgegevens

Nijverheidsstraat 32
2288 BB Rijswijk

T: 085 - 01 875 75
I: hello@career-select.nl

Contactformulier

Kennismakingsfolder

 

Wij zijn gespecialiseerd in de corporatiebranche. Maar wij zijn actief in alle publieke sectoren waar mensen werken die de passie hebben om zich in te zetten voor de maatschappij.

Wij kiezen er heel bewust voor om te kijken naar de combinatie van ambitie, persoonlijkheid cognitie, opleiding en vaardigheden. Hiervoor gebruiken we online pre-assessments op basis van games. Hierdoor kunnen wij ook voor moeilijk in te vullen vacatures de juiste match vinden.

Aan elke vacature is een online pre-assessment gekoppeld die specifiek op die vacature is ingericht. Als je hebt aangegeven dat je belangstelling hebt voor deze vacature, dan krijg je toegang tot dit online pre-assessment. Dit is een leuke test waarmee we snel jouw (verborgen) talenten in kaart kunnen brengen. Je doorloopt in ongeveer 30 minuten een aantal spellen die objectief jouw primaire reactie in kaart brengen op aandachtsgebieden die de opdrachtgever belangrijk vindt. Zo kunnen we snel achterhalen of de functie en het bedrijf echt bij je passen.

Career Select helpt opdrachtgevers en kandidaten bij het vinden van een nieuwe vaste of tijdelijke baan. Dit doen we op basis van werving en selectie. Wij bemiddelen niet bij interim-klussen.

De pre-assessments zijn gekoppeld aan een vacature. Als jij solliciteert dan is het assessment gratis. De werving- en selectiefee die wij aan de opdrachtgever doorberekenen is inclusief de kosten voor dit pre-assessment.

De pre-assesments die wij gebruiken zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ze geven een objectief beeld van de primaire reactie van sollicitanten op basis van cognitie. 

Het pre-assessment geeft een objectieve weergave van jouw primaire reactie. Wij hebben nog niet meegemaakt dat iemand zich niet kan vinden in de rapportage. Uiteraard sturen wij nooit zonder toestemming van de kandidaat een rapportage door aan een opdrachtgever. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat je vragen hebt over (onderdelen van) van de uitkomst van het pre-assessment. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Nee, door onze efficiënte werkwijze kunnen wij onze tarieven laag houden. En door sollicitanten al aan het begin van het proces te testen, besparen we tijd aan de kant van de opdrachtgever.

Het online pre-assessment op basis van games bieden wij je geheel kosteloos aan en levert je een waardevol rapport op van jouw (verborgen) talenten. Het is daarnaast ook gewoon heel leuk om te doen. Wil je je eerst oriënteren of wat meer informatie? Dan kan dat uiteraard ook. Neem dan gerust contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.