Teamleider Financiën

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en ben je dé financial met skills op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, beleid en leidinggeven?


Ben jij een ervaren leidinggevende met een scherp oog voor financiën? 

Onze opdrachtgever biedt een thuis aan mensen met een smalle beurs door goede en betaalbare huisvesting én bijzondere aandacht en zorg voor degenen die dat nodig hebben.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden binnen deze functie zijn toegespitst op het managen van uiteenlopende onderdelen van de bedrijfsvoering, het vastleggen, toetsen en analyseren van financiële en/of bedrijfseconomische informatie en/of administratieve procedures en processen. De functionaris doet beleidsvoorstellen op strategisch niveau.

De functionaris is er daarnaast op gericht om (mede) vorm te (laten) geven aan het managen van afdelingsprocessen, financieel-economisch en administratief beleid, inclusief de administratieve organisatie.

Omschrijving

Jij als dè nieuwe Teamleider bent verantwoordelijk voor het vastleggen en bedrijfseconomisch analyseren van financiële gegevens en financiële, kwalitatieve, procedurele controle. Je stuurt een team van 8 mensen aan. De controller is jouw rechterhand en voorziet jou van rapportages en overige informatie.

Je richt je verder op het bijdragen aan- en adviseren over en vormgeven van het financieel-administratief en het bedrijfseconomisch beleid. Je richt onder jouw verantwoordelijkheid afdelingsprocessen in. Jij toetst periodiek de effectiviteit en efficiëntie van de eigen organisatie en op basis hiervan adviseer je de directie over eventuele beleidsaanpassingen.

Wat verwacht de opdrachtgever van jou?

  • HBO/ WO werk- en denkniveau;
  • Brede kennis van financiële onderdelen binnen woningcorporaties;
  • Brede kennis op het gebied van interne processen binnen woningcorporaties;
  • Management- en leidinggevende kwaliteiten;

Wat biedt de opdrachtgever jou als nieuwe, ambitieuze collega?

  • Een afwisselende baan in een leuke werkomgeving;
  • Voor de komende jaren interessante thema’s om je in vast te bijten, intern over te sparren en waar je voorstellen in mag doen;
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen door een jaarlijks loopbaanbudget;
  • Een salaris tussen de € 4.766,- tot € 6.811,- volgens schaal M CAO Woondiensten.

Meer weten?

Lijkt deze uitdagende vacature je leuk? Stuur dan je motivatie naar floris@career-select.nl of neem telefonisch contact op via 06 - 55 18 46 26.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.