Assetmanager

Heb jij ervaring in onderhoudsmanagement en optimalisering?

 

Het Team Vastgoed van deze woningcorporatie realiseert een optimale vastgoedportefeuille op basis van de strategische plannen. Dagelijks wordt er gewerkt aan een vastgoedkwaliteit die past bij de situatie in het verzorgingsgebied.
Naast woonbehoeften van de huurders, zijn doelstellingen van samenwerkingspartners zoals zorginstellingen de basis voor de planvorming.

Realisatie van vastgoed maar ook projecten die zien op onderhoud en verbetering, vallen  onder de verantwoordelijkheid van de afdeling Vastgoed. Door  samenwerkingen op verschillende vakgebieden op de afdeling te optimaliseren , wordt de beste vastgoedkwaliteit gerealiseerd met een stijgende klanttevredenheid als beloning.

Jouw uitdaging

Als Asset Manager organiseer jij met de strategische doelen op zak, processen tussen de afdelingen om te komen tot de wensportfeuille.

  1. Gebaseerd op strategische doelen en jouw afspraken met samenwerkingspartners, zorg jij voor kaders voor investeringen die zien op verbetering, beheer.
  2. Je inventariseert de vastgoedinformatie en stelt vastgoedanalyses op als input voor jouw complexplannen.
  3. Om de besluitvorming zo soepel mogelijk te laten verlopen, draag je zorg voor een goede heldere onderbouwing van de behalen maatschappelijke en financiele rendementen van jouw plannen.
  4. Zowel bij de planvorming als bij het gebruik van het vastgoed onderhoud jij dagelijks intensieve in- en externe contacten met belanghebbenden.

Wat biedt deze woningcorporatie?

Netwerker met uitmuntend niveau die strategie van de organisatie kan vertalen naar concrete plannen met betrekking to ontwikkeling, transitie of verbetering van vastgoed. Je begrijpt de doelstellingen van de organisatie en inventariseert op basis daarvan mogelijkheden bij samenwerkingspartners om te komen tot concrete plannen.

Door jouw gedrevenheid en uitstekende communicatieve vaardigheden, ben jij altijd op de hoogte van relevante informatie welke jij gebruikt voor de richting van je plannen en waarmee je beslisser weet te overtuigen.

Op het gebied van Vastgoed sturing heb je binnen of buiten de sector ervaring opgedaan die je binnen een deze organisatie graag benut.

Meer weten?

Bel Floris op 06 - 55 18 46 26.

Lijkt deze uitdagende vacature je leuk, stuur dan je motivatie naar floris@career-select.nl.

Persoonsgegevens
Opleiding en werkervaring
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.