Medewerker sociaal beheer bij woningcorporaties, een bijzondere functie voor bevlogen mensen

Woningcorporaties zijn organisaties die werken aan een maatschappelijke doelstelling: zorgen voor veilige, betaalbare woningen in een prettige leefomgeving voor kwetsbare doelgroepen in onze samenleving. Dat gaat verder dan het beheren en ontwikkelen van vastgoed, het sociaal beheer is een minstens even belangrijke verantwoordelijkheid van organisaties werkzaam in de corporatiebranche. Hierbij gaat het met name om leefbaarheid, van de woningen en wooncomplexen zelf, maar ook van de omgeving, het wijkbeheer. Een medewerker sociaal beheer bij woningcorporaties is een afwisselende en uitdagende functie, waarbij je van alle markten thuis moet zijn. Je bent aanspreekpunt voor bewoners en bewonerscommissies, maar ook voor externe partijen als politie, gemeente of vluchtelingenwerk. Je signaleert en bespreekt problemen als woonfraude of overlast, maar ook zorgbehoeftes van bewoners. Bij goed wijkbeheer hoort ook het ontwikkelen van initiatieven gericht op het vergroten van de leefbaarheid in de buurt. Ben jij zo´n duizendpoot die zich graag inzet om mensen te helpen en hun wereld leefbaarder te maken of ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière, neem dan eens contact op met Career Select. Wij zijn een werving en selectiebureau gespecialiseerd in de corporatiebranche, dat bemiddelt naar beide kanten. Vind je wat jij zoekt niet direct bij onze vacatures, dan kunnen wij je in onze databank beschikbaar stellen.

Bel: 085 0187575 Contactformulier

Je geschiktheid als medewerker sociaal beheer bij een woningcorporatie snel in beeld gebracht

De corporatiesector is een wereld op zich. Je bent niet alleen bezig met je vak, maar werkt samen met collega´s en externe partijen aan dat ene maatschappelijk doel. Dit schept een band en een specifieke cultuur. Maar ook hierbinnen zijn er natuurlijk verschillen tussen woningcorporaties, in grote steden wordt anders gewerkt dan in dorpen, waardoor niet alleen het takenpakket van een medewerker sociaal beheer anders is, maar ook op andere persoonskenmerken gezocht wordt. Met ons online pre-assessment, dat wij al onze kandidaten gratis aanbieden, brengen we snel je vaardigheden en persoonskenmerken in beeld, waardoor meteen duidelijk wordt of de betreffende vacature de juiste match oplevert, voor jou zowel als voor de organisatie. Is dit niet meteen het geval, dan geeft de uitslag van de test je altijd een waardevol inzicht in jouw competenties en kan zelfs onvermoede talenten aan het licht brengen die de weg vrijmaken naar een andere functie binnen wijkbeheer of leefbaarheid, bij een andere woningcorporatie of in een andere regio. Wij gaan hierover graag het gesprek met je aan en geven advies bij de planning van je loopbaan.

Sociaal beheer is voor woningcorporatie door het hele land een belangrijke pijler

Sociale woningbouw is allang niet meer beperkt tot bepaalde wijken in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Door het hele land, van de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe tot de meest zuidelijke als Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zijn woningcorporaties actief op zoek naar medewerkers sociaal beheer en andere professionals met een maatschappelijke passie. Wil jij een steentje bijdragen aan een goed wijkbeheer om de leefbaarheid voor de huurders te verhogen, maak dan gerust eens een afspraak of kom langs. Waar in Nederland je ook woont, in de Randstadprovincies Noord- of Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht of meer naar het oosten in Gelderland of Overijssel, hebben of vinden wij zeker een passende vacature bij jou in de buurt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.