Altijd de juiste match met onze innovatieve methodes voor bemiddeling vastgoedprofessionals

De vastgoedfunctie is een belangrijk onderdeel van woningcorporaties. Het beslaat het geheel van werkzaamheden ten behoeve van onderhoud en modernisering van bestaand vastgoed en ontwikkeling van nieuwe vastgoedcomplexen. Ontwikkelingen op de woningmarkt en hogere eisen van politiek en samenleving maken dat woningcorporaties voor steeds grotere uitdagingen komen te staan om hun vastgoedportefeuille optimaal te beheren en coördineren. Goede vastgoedprofessionals zijn daarom voor iedere woningcorporatie van essentieel belang om de balans te vinden en te behouden tussen maatschappelijk belang en bedrijfseconomisch resultaat. Career Select is helemaal thuis in de corporatiebranche en andere publieke sectoren waar mensen zich met passie inzetten voor de maatschappij. Met onze unieke en innovatieve wervings- en selectiemethodes vinden wij altijd en overal snel de juiste match, of het nu gaat om een managementfunctie voor projectontwikkeling of een opzichter dagelijks onderhoud van een of meerdere vastgoedobjecten. Uniek en innovatief omdat wij als enige in Nederland voor een online pre-assessment ontwikkeld hebben, waarin de kandidaten voor een bepaalde functie, zoals bijvoorbeeld een projectleider planmatig onderhoud, op basis van games snel en accuraat gescreend worden zowel op geschiktheid als op passendheid binnen de organisatie. Voor de kandidaten is het een leuke methode om op een voor hen geschikt moment meteen te kunnen zien of de vacature aan hun verwachtingen voldoet. Bemiddeling van vastgoedprofessionals was nog nooit zo eenvoudig en tegelijk succesvol.

Bel: 085 0187575 Contactformulier

Voor de voorbereiding van uw onderhoudsprojecten hebben wij de projectleider vastgoed beschikbaar

Dat is geen loze belofte, onze bemiddeling bij vastgoedprofessionals is juist bij vacatures die moeilijk invulbaar zijn bijzonder effectief. Naast een vacaturebank onderhouden wij een uitgebreide databank met kandidaten voor alle mogelijke functies binnen de corporatiesector. De hierin aangeboden professionals zijn mensen die de ambitie hebben zich verder te ontwikkelen zich beschikbaar stellen voor een nieuwe uitdaging. Zit de projectleider planmatig onderhoud die jij zoekt voor je projectcoördinatie of projectrealisatie er niet bij, dan gaan wij actief op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit kan zowel extern als intern, het komt namelijk vaker voor dan je denkt dat de gezochte de medewerker zich al binnen de muren bevindt. Met behulp van talentherkenning brengen wij deze medewerkers in beeld. Het grote voordeel van interne werving is een duurzame inzetbaarheid van medewerkers door deze blijvend te mobiliseren en activeren, wat de dynamiek en gezondheid van de organisatie ten goede komt. Desgewenst kunnen wij je hierbij met gerichte loopbaan coaching ondersteunen.

Bemiddeling bij personeel gespecialiseerd in vastgoed voor corporaties in heel Nederland

Vond je vroeger de woningcorporaties vooral in de grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, tegenwoordig is er een groot netwerk door het hele land, van de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe tot de meest zuidelijke als Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Daarnaast werken corporaties, met name in de Randstadprovincies Noord- of Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht, ook steeds meer samen om hun doelen te bereiken. Onze bemiddeling is niet aan plaats gebonden, zo kunnen wij ook bemiddelen bij een tijdelijke inhuur van een projectleider vastgoed of andere vastgoedprofessionals uit Overijssel voor een woningcorporatie in Gelderland. Heb je ook vacatures openstaan voor vastgoedprofessionals of een moeilijk vervulbare vacature voor een projectleider vastgoedonderhoud, neem dan gerust eens contact op, Career Select vindt gegarandeerd de juiste match.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.