Adviseur Vastgoedbeheer

Ben jij een ervaren adviseur Vastgoedbeheer die liever in oplossingen denkt dan in problem

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. We verhuren bijna 10.000, voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht. Wij bieden een thuis aan onze huurders, van jong tot oud, met een smalle beurs en aan mensen die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben.

Bij ons werken 96 enthousiaste, gedreven en betrokken medewerkers. We stimuleren medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te nemen en oplossingsgericht te werken. Mozaïek. Wonen biedt als werkgever de mogelijkheden om jezelf continu te verbeteren en uit te dagen, persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?

Vanuit het team Vastgoedbeheer coördineer je en stel je (meerjaren) plannen en –begrotingen op, evenals periodieke rapportages over kwaliteit, tijd en kosten. Hiermee ben je een belangrijke schakel tussen de afdeling vastgoedbeheer en de rayons, met als doel: ‘de beste woonkwaliteit voor onze huurders’. Informatiesystemen zoals de cluster- en woningcartotheek, prijzenbestanden en de woningwaardering houd je up-to-date. Daarnaast controleer je de opgestelde liquiditeitsplanningen en maak je periodiek risico-inventarisaties. Je ondersteunt de afdeling bij het opstellen en bijstellen van beleid. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het functioneel beheer van primaire en specifieke softwarepakketten zoals Empire, Vabi Energie Assets en de MJOB en conditiemeting software.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

Je kwaliteiten

  • Je beschikt over relevante technische kennis in relatie met woningonderhoud en je hebt een hbo-opleiding met succes afgerond.
  • Je bent bekend met de onderhoudsprocessen, inspectie- en begrotingstechnieken binnen de corporatiesector.
  • Het werken met vastgoedbeheersystemen, begrotingspakketten en kantoorautomatisering is voor jou bekend terrein. Kennis van Empire, Ibis-Main en Vabi Energie Assets is een pré.
  • Je beschikt over ruime kennis van de huidige wet- en regelgeving.
  • Je bent goed in het omgaan met mensen, je hebt hart voor onze huurders.
  • Je hebt een natuurlijke overtuigingskracht en een meer dan goede mondelinge én schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat biedt de opdrachtgever jou als nieuwe, ambitieuze collega?

Een uitdagende functie in een leuk team waar ruimte is voor nieuwe ideeën en volop ontwikkelkansen.

Het salaris is conform de CAO-Woondiensten gewaardeerd in schaal J. Schaal J begint bij € 3.680,- en eindigt bij € 4.971,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. 

Meer weten?

 

Lijkt deze uitdagende vacature je leuk? Stuur dan je motivatie naar floris@career-select.nl of neem telefonisch contact op via 06 - 55 18 46 26.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.