Vastgoed acquisiteur

Wil jij je inzetten om grondposities te verwerven?

Wat ga je doen?

Als Vastgoed Acquisiteur signaleer je kansen, je weet waar welke ontwikkelingen spelen en ziet mogelijkheden om grond, gebieden of grondposities te verwerven.

Vanuit jouw kennis van het vastgoedbeheer en inzichten in vastgoedontwikkeling maak je de eerste vertaalslag naar mogelijke woonconcepten. Je maakt daarbij een eerste globale inschatting van kosten en haalbaarheid.

Je werkt daarbij samen met een ‘Ontwikkel aanjaagteam’ waar verschillende disciplines uit de organisatie in zijn vertegenwoordigd.

Concreet ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

Acquisities; je verkent voortdurend ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en de regio en je benadert proactief eigenaren (en mogelijk betrokken partijen) van interessante locaties en/of vastgoed en schat de acquisitiemogelijkheden in.

Planvorming; je stelt plannen op in samenwerking met collega’s zoals de sr. Projectmanager, assetmanager en portefeuillemanager voor concrete acquisitiemogelijkheden.

Netwerken; je ontwikkelt en onderhoudt relevante netwerken zoals overheden, collega-woningcorporaties, projectontwikkelaars en makelaars.

Grondaankoop; je adviseert het bestuur en management over acquisities en onderhandelt over grondaankoop.

Wat verwacht de opdrachtgever van jou?

Je ziet kansen in de markt en weet die op commerciële waarde te schatten. Je bent zeer klantgericht en uitstekend in staat het juiste netwerk op te bouwen en daar een warme relatie mee te onderhouden. Bij voorkeur heb je al een netwerk in de regio.

Je bent in staat om originele of nieuwe ideeën en oplossingen te bedenken of ziet invalshoeken die afwijken van gevestigde denkpatronen. Natuurlijk ben je op de hoogte van relevante maatschappelijke, politieke en vakinhoudelijke ontwikkelingen en trends en weet je deze kennis te benutten. Bovendien ben je in staat de dagelijkse praktijk te overstijgen en weet je eigen ideeën uit te werken. Je ziet de feiten van een afstand en weet ze in een ruimere context en in een langer termijnperspectief te plaatsen.

Verder heb je:

  • een relevante HBO/WO achtergrond
  • grondige kennis van makelaardij
  • kennis van het regionale vastgoed(markt)-en prijsontwikkelingen.

Wat biedt de opdrachtgever jou als nieuwe, ambitieuze collega?

  • Een jaarcontract bij Dudok Wonen. We hebben de intentie om daarna langer met je samen te werken.
  • Salaris conform schaal L van de CAO Woondiensten (max. € 6.068, -)
  • Het vitaliteitsprogramma ‘Fris op je werk’ waarin thema’s als voeding, sport, mentale frisheid, opleiding en ontwikkeling aan bod komen.
  • Naast een opleidingsbudget voor scholing in je functie, een persoonlijk opleidingsbudget.
  • Werken bij een ‘KLIMMR-organisatie’. Dit is een samenwerkingsverband dat netwerkbijeenkomsten en verschillende workshops over inzetbaarheid organiseert. Hier vind je meer informatie over KLIMMR.
  • Via Aedes (brancheorganisatie) mogelijkheden om workshops te volgen, te netwerken of aan te sluiten bij functienetwerken.

Meer weten?

 

Lijkt deze uitdagende vacature je leuk? Stuur dan je motivatie naar floris@career-select.nl of neem telefonisch contact op via 06 - 55 18 46 26.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.