Projectmanager Onderhoud

"Gaat je hart sneller kloppen van het slim onderhouden van vastgoed?”

Wat ga je doen?

In de rol van Projectmanager Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud aan de woningen in je deelportefeuille. Op basis van het meerjarenplan prioriteer en cluster je het onderhoud zodat het tijdig in voorbereiding kan worden genomen. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Hierbij werk je nauw samen met collega’s van de teams Vastgoed en Dagelijks Onderhoud.

Je werkt daarnaast samen met onze onderhoudspartners en huurders om een optimale balans te zoeken in kosten, kwaliteit en beleving. Je stuurt daarbij op doelstellingen en prestaties vanuit een regierol.

Je werkt mee aan het realiseren van onze ambities in het onderhoudsproces. Of het nu gaat over slimmer samenwerken of digitaliseren, jouw ideeën hierover vinden wij belangrijk.

Wat verwacht Woonplus van jou?

Je hebt ervaring met projectmanagement, resultaatgericht samenwerken en je begrijpt de (bouwkundige) processen. Wij vinden het belangrijk dat je eigenaarschap toont en de regie pakt. Je kunt relatiegericht sturen op het proces en resultaat. Je bent een serieuze sparringpartner voor aanspreekpunten binnen en buiten onze organisatie. En je voelt je thuis in een organisatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wat biedt Woonplus jou als nieuwe, ambitieuze collega?

Woonplus is een lerende open organisatie waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om je eigen werk mede vorm te geven.

Deze functie is ingedeeld in schaal I van de CAO Woondiensten (€ 3.263,- - € 4.292,-). Je krijgt de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werken met flexibele werktijden. Verder bieden wij uitgebreide opleidingsmogelijkheden, een sportvergoeding, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. We doen je een aanbod voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Meer weten?

 

Lijkt deze uitdagende vacature je leuk? Stuur dan je motivatie naar floris@career-select.nl of neem telefonisch contact op via 06 - 55 18 46 26.

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.