Projectleider Verduurzaming

De kwaliteit van het Vastgoed is een van de belangrijkste onderdelen van een prettige woonomgeving.

 

De afdeling planmatig onderhoud van deze middelgrote woningcorporatie in de regio Rijnmond heeft de komende jaren veel verbeteringsprojecten op het programma. Voor de verduurzaming van het woningbezit, zoeken ze een projectleider die de regie heeft over de gehele verduurzaming van het bezit.

Wat ga je doen

  • Als Projectleider Verduurzaming coördineer je de voorbereiding- en uitvoering van projecten waarin verduurzaming een groot onderdeel is.
  • Je draagt bij deze projecten zorg voor een goede communicatie tussen bewoners, aannemer en de woningcorporatie en onderhoudt daarom goede contacten met zowel je collega projectleiders als de woonconsulenten.
  • Je hebt frequent overleg met het bedrijfsbureau, de inspecteurs en externe partijen en stelt (financiële) voortgangsrapportages op voor de Manager Onderhoud.
  • Je volgt de recentste ontwikkelingen waar het gaat om verduurzaming gecombineerd met projectmatig onderhoud en renovatie. Je doet voorstellen ten aanzien van het beleid met betrekking tot verduurzaming en onderhoud.

Samen in ontwikkeling

Naast de projectmatige werkzaamheden geef je organisatie breed, voorlichting over de projecten en nieuwe oplossingen die zien op verduurzaming.

Wat biedt deze woningcorporatie?

Onze opdrachtgever is een informele organisatie waar klantgerichtheid voorop staat. Voor ambitieuze mensen zijn er binnen deze woningcorporatie veel ontwikkel kansen onder meer door de transitie naar het RGS. De organisatie biedt een goed salaris in schaal K (CAO woningcorporaties) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid 4x 9 uur te werken en in overleg uren thuis te werken.

Meer weten?

Bel Floris op 06 - 55 18 46 26.

Lijkt deze uitdagende vacature je leuk, stuur dan je motivatie naar floris@career-select.nl.

Persoonsgegevens
Opleiding en werkervaring